Hosted Exchange

Vår Hosted Exchange drivs av en av Europas största Exchange-plattformar. Detta innebär att ni får trygghet som en del av tjänsten. Er data säkerhetskopieras dagligen och kan snabbt och enkelt återställas om en katastrof skulle inträffa.

Vi är medvetna om hur viktigt mobilt och hemarbete är för många organisationers tillväxtstrategi, inklusive vår egen. Vår Hosted Exchange låter era anställda arbeta var som helst utan något behov av ett VPN, på nästan vilken enhet, laptop, läsplatta eller smartphone som helst, ofta utan en aktiv internetanslutning.

Topp 5 – Affärsnytta med Vår Exchange

1. Kostnad

Under de senaste 2 åren har Exchange blivit så prisvärd att nästan varje organisation kan spara pengar, antingen genom att avlägsna befintliga kostnader eller genom att förbättra medarbetarnas effektivitet. Exchange är en lösning utformad på ett sådant sätt som gör det så kostnadseffektivt som möjligt för dig att konfigurera, provisionera och hantera dina organisationer.

2. Tillförlitlighet och tillgänglighet

Med ett uppnått SLA på 99,9% som supporteras av ett professionellt och hjälpsamt tekniskt team, kan du vara säker på att dina organisationers kommunikation blir mer robust och tillförlitlig än någonsin tidigare.

3. Sinnesro

Vår Exchange lösning drivs av en av de största Multi-tenant Exchange-plattformar i Europa. Detta innebär att du får sinnesro som en del av tjänsten. Din data säkerhetskopieras dagligen och i händelse av en katastrof från din sida kan data snabbt och smärtfritt återställas.

4. Rörlighet

Mobil- och hemarbete är en viktig del för många organisationers tillväxtstrategi. Med Exchange kan anställda arbeta var som helst utan att det behövs en VPN, och detta kan göras på nästan vilken enhet som helst: laptop, tablet eller Smartphone, ofta utan en internetuppkoppling.

5. Flexibilitet

Gruppera dina organisationers användare i serviceteam för att lägga till olika abonnemang och funktioner till varje serviceteam. Detta gör att du snabbt och enkelt kan göra ändringar till alla användare med bara ett par klick. Detta är ett mycket användbart verktyg för organisationer som inte alla är i behov av samma typ av funktioner.