Online Support

Via internet har vi nu möjlighet att ge dig support direkt i din dator. Vi tar över tangentbord och muspekare och du kan lugnt luta dig tillbaka medan vi går igenom dina inställningar.

För att detta skall fungera måste du ha en fungerande internetuppkoppling.

Priset för detta är 450:- per påbörjad halvtimme, vilket faktureras dig i efterhand.

Du måste ringa oss först för att boka en lämplig tid för supporten och få ett id-nummer för din session.

Klicka nedan för att ladda ner/starta vår Quick Support. (Välj därefter att köra programmet)

deltadata_teamviewer_support