Butik

Vår butik har en fullt utrustad serviceverkstad för att kunna tillgodose våra kunders alla behov av produkter och service. Vi riktar oss till både företag och privatpersoner. Våra kunder är till största del belägna inom Älmhult / Osby / Markaryd / Ljungby / Växjö regionen men vi levererar idag till kunder över hela Sverige.

Vi erbjuder ett komplett urval på produkter från de största tillverkarna inom IT-Branschen Vi har över 30 års erfarenhet av IT-branschen, så undrar du över något så tveka inte att höra av dig så skall vi hjälpa dig på bästa sätt. Ring oss på 0476-165 44 eller maila till info@delta.nu    

Vår butik är ansluten till Hemelektronik kedjan EURONICS

VAD ÄR EURONICS?

Euronics är en rikstäckande frivillig fackhandelskedja med 90 butiker. I våra butiker finns ett heltäckande sortiment med audioprodukter, TV, mobiltelefoni, data samt tillbehör och operatörer inom telefoni och program.

I Europa finns Euronics i 31 länder med sammanlagt över 11.000 butiker. Vi samverkar inom inköp och köper gemensamt från de ledande leverantörerna i branschen. Det innebär för dig som kund att du alltid hittar de senaste produktnyheterna i våra butiker till mycket konkurrenskraftiga priser.

Välkommen till vår Euronics avdelning
Klicka här